سه شنبه ۲۶ دی ۹۶
دلبر شیر ترش دوست داره و عطر بولگاری میزنه!و با بوی عطرش کار و کاسبی همه ی بوتیکا رو تخته کرده!
جمله مشعشعی که خوندید نمونه ای از ده ها رمزی هست که من و دوستم بر آن شدیم که برای حفظ کردن اسم باکتری های میکروب شدیدا سخت و نچسب کاربردی اختراع کنیم!
دلبر رمز لاکتوباسیلوس دلبروکی هست و بولگاری رمز لاکتوباسیلوس بولگاریگوس که هر دو به میزان زیاد در شیر ترش وجود دارن و سنتز بوتیریک اسید(که رمزش بوتیکه) رو مهار می کنن!!!!
D:
امتحان کذایی این درس دیروز بود که به خیر گذشت!